Logo_template
START OM HEMSIDOR BAKGRUND CV IN YOUR FACE KONTAKT

Om hemsidor

Hemsidor är grunden till allt innehåll på internet. Facebook är ju faktiskt bara en hemsida med väldigt många användare. I och med sociala mediers uppsving var det många som förutspådde att både personliga och företagshemsidor skulle minska kraftigt, så blev inte fallet. Man kan nå väldigt många människor via sociala medier men de inlägg man gör försvinner snabbt i bruset. Läs mer om Facebook under In Your Face

Fler och fler väljer istället att ha en egen hemsida där man har full kontroll över innehållet och använder sociala medier för att marknadsföra den. Det finns erbjudanden om "gratis" hemsidor, det är en sanning med stor modifikation. Ingenting är gratis, man får mycket begränsade funktioner och det är oftast nedlusat med reklam.

Vi erbjuder skräddarsydda hemsidor som är helt anpassade efter kundernas behov till mycket bra priser. Vi erbjuder även videoproduktion och showreels, se exempel på våra kunders hemsidor (Matz Nilsson, Mirja Burlin och Ulla Berg Svedin). Hör gärna av dig så bokar vi in en kostnadsfri konsultation!

Skyline